Les visites teatralitzades nocturnes de Solsona Experience compleixen 10 anys amb un repàs a aquesta dècada i una ruta sobre els orígens del Carnaval

Tal com us vam avançar fa unes setmanes, Solsona Experience celebra que fa 10 anys que organitza les nocturnes d’estiu. Ja s’han posat a la venda les entrades per a “10 anys de nocturnes en mans de Solsona Experience”, que es farà els dijous i divendres entre el dia 28 d’aquest mes i el 12 de juliol, i “Carnaval de Solsona: L’inici de tot”, que es durà a terme entre el 25 de juliol i el 30 d’agost. Es poden adquirir a través de la plataforma de Turisme Solsonès per separat o bé amb un pack que inclou les dues a un preu reduït. Pau Subirà, de Solsona Experience, explica en què consistiran:

Així, per rememorar els fragments de les visites nocturnes dels últims 10 anys, es recorrerà el nucli antic de Solsona amb personatges emblemàtics com Rafael Tristany, Valentí Comellas, les Monges de la Companyia de Maria o el Comte Ermengol IV, entre d’altres. Pel que fa a la proposta de l’agost, es repassarà el Carnaval des de les primeres celebracions del segle 16 fins a l’actualitat passant pels carnavals de la República i la seva recuperació el 1971 per veure i viure la festa d’una manera completament diferent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *