Les obres de substitució de la canonada d’aigua de la pl. Camp comportaran talls de trànsit i de subministrament la setmana vinent

Les arrels dels arbres han malmès un tram de 120 metres de canonada que passa just per sota de la plaça del Camp, provocant almenys 4 avaries en els últims dos anys. La substitució de la canonada per una de polietilè i el desviament del traçat cap a la franja d’aparcaments entre l’extrem del passeig i Cal Grifell obligarà a prohibir-hi la circulació i l’aparcament a partir de dimarts a les 8 del matí. El trànsit s’haurà de desviar pel passeig i el Vall Fred, amb possibles talls intermitents, mentre que les parades del mercat de dimarts s’hauran de moure uns metres.

El Servei Municipal d’Aigua executa ara aquests treballs per evitar que coincideixin amb la remodelació del paviment de la plaça, ja que implicaria una afectació més important en el subministrament. Es preveu que el tall d’aigua es dugui a terme dimecres, tot i que en funció de l’evolució de les obres es podria traslladar a dijous. Afectarà els abonats de la plaça del Camp, la carretera de Torà, l’avinguda del Cardenal Tarancón, els barris Torregassa i Sant Jaume, l’avinguda de Sant Jordi, el sector de la Plana i algunes masies de la partida de Sant Bernat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *