L’assemblea d’Alternativa per Solsona-CUP aposta per Pilar Viladrich com a cap de llista per les municipals del maig

Viladrich, de 39 anys, és llicenciada en Dret i tècnica de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. Vinculada a diverses entitats, forma part de l’assemblea de la CUP des de fa 4 anys. L’acompanyarà com a número 2 l’actual regidor Òscar Garcia. En aquest ordre, completen la candidatura Eva Pallarès, Anna España, Joan Boix, Marta Puig, Xavi Espiña, Anna Farràs, Octavi Esteve, Marta Closa, Bernat Solé i Marc Barrera, amb una altra dona, Dolors Subirà, tancant la candidatura, i Berta Lajara com a suplent.

En la presentació de divendres a la tarda al vestíbul de l’Ajuntament, van posar sobre la taula una dotzena de projectes que consideren representatius del seu programa de treball. En destaquen la construcció d’una passarel·la paral·lela a l’avinguda del Pont per connectar la zona del Pont amb l’eix comercial, la creació d’un Casal Jove autogestionat per a joves a partir de 14-16 anys i el condicionament d’un espai digne per a funerals civils i la disposició d’una persona que faci l’acompanyament. Les propostes d’Alternativa per Solsona també passen per impulsar l’economia social i solidària i un pla de cohesió social per evitar que proliferin actituds racistes i xenòfobes. La manca d’habitatge també és una de les qüestions que més preocupen als cupaires. L’alcaldable de la formació, Pilar Viladrich, comenta les seves propostes per fer-hi front:

La municipalització de serveis, com l’escola bressol i el servei de neteja i recollida de residus, o una tarificació progressiva i més justa en taxes, preus públics i impostos, completen les prioritats de la CUP per Solsona en els propers 4 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *