L’alcaldessa de Torà tindrà dedicació exclusiva i dos regidors, dedicació parcial que sumarà mitja jornada

Els ajuntaments de la comarca celebren aquests dies el ple del cartipàs, que marca les delegacions de competències i les retribucions dels regidors durant el mandat, entre altres. L’alcaldessa de Torà, Isabel Torres, tindrà dedicació exclusiva; la primera tinenta d’alcaldessa, Laia Cererols, tindrà una dedicació parcial del 35% i el regidor Xavier Alcázar, del 15%. Laia Cererols serà la delegada de Cultura i patrimoni, Masies i nuclis i Comunicació. La segona tinenta d’alcaldessa, Rosa Soler, s’ocuparà de Salut, Educació i igualtat i Serveis Socials i comunitat. Alcázar i Carles Pons, tercer tinent d’alcaldessa, compartiran Esports, Joventut, Festes, Comerç i Promoció Econòmica. Cada regidor s’ocuparà de les dependències municipals vinculades a cada àrea mentre que l’alcaldessa assumirà les àrees no delegades. El ple del cartipàs de l’Ajuntament de Torà també ha donat llum verda a les dates de celebració dels plens del segon semestre d’enguany. Així mateix, ha determinat la composició de la Junta de Govern, la Comissió Especial de Comptes, la de Delimitació Territorial i la de Seguiment del Codi de Conducta dels Alts Càrrecs, així com dels representats a diferents organismes. D’altra banda, s’ha fixat en 75 euros la indemnització per assistència al Ple i 150 a la Junta de Govern Local, import que percebran aquells regidors que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial.

Sant Llorenç: alcalde amb dedicació parcial i sense indemnitzacions per assistència als plens

L’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys també ha celebrat el ple del cartipàs. L’alcalde, Francesc Riu, tindrà una dedicació parcial amb una retribució de 4.376 euros bruts l’any. S’encarregarà directament d’Urbanisme, Medi Ambient i Comunicació així com de les àrees que no han estat expressament delegades a cap regidor. Joan Subirana, primer tinent d’alcalde, és el titular de Turisme, Cultura, Indústria i Comerç, mentre que la segona tinenta d’alcalde, Angie Sala, s’encarregarà de Joventut, Festes, Entitats i Participació Ciutadana. Energia, Noves Tecnologies i Esports estaran en mans de Josep Genís Picallo i Hisenda i Ensenyament aniran a càrrec de Gemma Sánchez-Migallon. Les dues futures conselleres comarcals d’Esquerra, Carme Bofarull i Isa Pujol, tindran les carteres de Serveis Socials, Turisme i Habitatge, la primera, i Sanitat i Recursos Humans, la segona. Els regidors de Sant Llorenç no rebran cap indemnització per assistir als plens, només seran retribuïts per dietes i desplaçaments.

Es preveu que en les properes setmanes els ajuntaments vagin celebrant els seus plens del cartipàs, entre els quals, el de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *