L’Ajuntament de Solsona treu a concurs 20 places per treballar a les piscines municipals aquest estiu

Són 17 llocs de treball de monitor, dos de taquiller i un de coordinació. Aquesta setmana se n’han publicat totes les convocatòries i les persones interessades tenen temps fins al 2 de maig per presentar les seves sol·licituds.

La principal novetat és que s’amplia l’oferta d’activitats una setmana més, fins a l’1 de setembre. Tal com es va fer l’any passat, els monitors hauran de comunicar la seva disponibilitat i, en funció de la puntuació de la borsa de treball, s’establirà el calendari, que coneixeran abans d’obrir les instal·lacions. S’han ampliat els contractes per a les setmanes amb més demanda. Els monitors treballaran de dilluns a divendres de 9 a una més una hora setmanal de programació. Aquestes jornades s’ampliaran per cobrir serveis com el canguratge del matí o les classes dirigides de la tarda. Per optar a treballar de monitor cal tenir el graduat en ESO o equivalent i es valorarà l’experiència professional com a monitor de lleure o esportiu a partir del 2016 i les titulacions relacionades amb aquest àmbit.

Les dues places de taquiller són per treballar entre el 19 de juny i el 3 de setembre amb un contracte a temps parcial de dilluns a diumenge. Atendre el públic, gestionar les inscripcions i controlar l’accés són algunes de les funcions. També cal tenir el graduat en ESO i es valorarà l’experiència en tasques administratives o de recepcionista i formació complementària.

Finalment, el contracte de la persona encarregada de la coordinació d’activitats serà d’un mínim del 75% de la jornada o a temps complet i començarà el 12 de juny i acabarà el 3 de setembre. Haurà de dissenyar i implementar el programa d’activitats, fer-ne el seguiment, redactar un informe d’incidències i coordinar els monitors, entre d’altres. Els aspirants han de tenir el títol de batxiller o tècnic equivalent i el diploma de director d’activitats de lleure infantil i juvenil, el certificat de professionalitat de direcció i coordinació d’activitats d’educació en el lleure o el de tècnic d’animació sociocultural i turística. Es tindrà en compte l’experiència com a monitor d’activitats de lleure i esportives i com a responsable d’activitats, així com altres formacions relacionades.

Les bases completes i la documentació per presentar-se als concursos de places per treballar a les piscines municipals de Solsona aquest estiu es poden trobar a l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web ajsolsona.cat. Recordem que hi ha temps fins al 2 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *