L’Ajuntament de Solsona retira l’estelada i la simbologia de la façana consistorial per requeriment de la Junta Electoral

Ho ha fet aquest dijous. Es tracta de l’estelada d’un dels balcons i la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics amb un llaç groc. També s’ha tret l’estelada que oneja durant tot l’any a la rotonda de la carretera de Manresa a l’altura de la Cissa.  L’organisme electoral requeria a l’ajuntament la retirada “immediata” d’aquests elements de l’edifici consistorial i espais públics.

L’alcalde, David Rodríguez, ha matisat que les properes hores aquesta simbologia es podrà veure en algun balcó proper a l’ajuntament, sense donar-ne més detalls. A la façana consistorial es restituirà l’endemà de les eleccions municipals, el 27 de maig. Recordem que des del mes passat les juntes electorals de zona insten les institucions catalanes a deixar les seves seus lliures de llaços grocs i pancartes relatives als processos judicials en curs de candidats que es presentin a les eleccions i d’altres símbols, segons justifiquen, per garantir la neutralitat política en període electoral. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *