L’Ajuntament de Solsona busca voluntaris pel pas de La Vuelta el proper dia 28

La tercera etapa de la cursa ciclista, que surt de Súria i acaba a Arinsal, a Andorra, passarà per la ciutat. Per garantir la seguretat, cal una trentena llarga de persones que donin suport a la Policia Local, que coordinarà el dispositiu necessari. Els voluntaris es convocaran a mig matí per dur a terme tasques de vigilància al llarg del tram per evitar l’accés de vehicles i informar els conductors. Les persones interessades a col·laborar amb el pas de La Vuelta per Solsona es poden adreçar fins al dia 23 a la Policia Local, ja sigui presencialment, al número 1 del carrer de la Regata; per telèfon al 973 48 30 40, o bé enviant un correu electrònic a l’adreça policia-local@ajsolsona.cat. L’únic requisit és ser major d’edat. Cal indicar el nom, l’edat i el telèfon i el correu electrònic de contacte. Els voluntaris seran convocats a una reunió prèvia de coordinació el dia 24.

El pas de La Vuelta per Solsona el dilluns 28 implicarà afectacions a la mobilitat. El trànsit es tallarà des de la carretera de Manresa i fins a l’encreuament de la carretera de Bassella amb el carrer d’Antoni Gaudí entre 2/4 de dues i 2/4 de 3 del migdia. L’organització preveu que la cursa passi pels volts de les dues. D’altra banda, es tallarà el trànsit durant unes hores a la plaça del Camp, on farà parada la caravana publicitària pels volts de les 12. Igualment, el dia 28 al matí no es podrà estacionar a les places d’aparcament a partir de les 10 i fins que hagi passat la cursa. Es demana a les persones que disposin d’un gual al tram per on passa la cursa que tinguin present l’horari de pas. Les persones que s’hagin de desplaçar del polígon dels Ametllers a Solsona es poden desviar per la variant i els del polígon Pronisa, pel camí de la serradora d’Amisol en direcció a la Ribera. El veïnat del sector de la Cissa podrà sortir pel camí del cementiri i la carretera de la Llosa del Cavall o bé baixar pel carrer del Molí dels Capellans i el barri del Camp del Molí.

D’altra banda, el consistori també fa una crida a les entitats esportives perquè col·laborin, com ja han fet en esdeveniments ciclistes anteriors. Aquesta és la tercera vegada que La Vuelta passa per Solsona els últims 25 anys, tal com ja va passar el 1999 i el 2012. Amb tot, el desplegament més important va ser el 2009 pel Tour de França. La Vuelta mobilitza prop de 200 corredors, 46 cotxes d’equip, una trentena de vehicles d’organització i 85 motos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *