L’Ajuntament de Pinós convoca un concurs de fotos a Instagram per mostrar la transformació del paisatge del municipi amb l’arribada del fred

A part de ser el centre geogràfic de Catalunya, l’orografia de Pinós fa que entre finals de tardor i principis d’hivern bona part del municipi quedi cobert de boira, sovint gebradora, que provoca canvis importants en boscos, camps i camins. Per participar-hi, els veïns de Pinós han de fotografiar racons del municipi tocats pel fred, publicar-ne la imatge a Instagram sense filtres i amb les etiquetes #fafredAPinós #AjuntamentdePinós. No hi ha límit d’imatges per participant, hi poden prendre part majors d’edat o menors amb el consentiment dels pares o tutors i les fotos es poden enviar fins al 18 de desembre. Hi haurà dos premis. D’una banda, el premi popular, que serà la imatge que aconsegueixi més “M’Agrada”, que podrà gaudir d’un dinar a l’Hostal de Pinós per a dues persones valorat en 50 euros. D’altra banda, es lliurarà el premi a la millor imatge. Un jurat format per tres persones vinculades al municipi i amb coneixements artístics o sobre fotografia, designarà la imatge guanyadora amb un lot de productes de la zona valorat en 100 euros. També serà part de la postal de Nadal d’aquest any de l’Ajuntament de Pinós. Es tindrà en compte la singularitat de la imatge, la dificultat i la tècnica emprada i l’originalitat, la composició i la qualitat de la imatge.

L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores a partir del perfil a Instagram de l’Ajuntament de Pinós, deixant un comentari a les imatges premiades i se’ls donaran instruccions per contactar-hi i facilitar les dades personals. La llista de guanyadors es publicarà al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament abans del 22 de desembre. El consistori demanarà l’arxiu original de totes les fotos que arribin a la fase final del concurs i es reserva el dret de fer difusió de les imatges participants en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *