L’Agència impulsa una campanya informativa per fomentar la digitalització de petites empreses i autònoms

El programa estatal d’ajuts Kit Digital subvencionarà les pimes i els autònoms que es transformin digitalment, al qual poden optar més de 300 comerços i serveis solsonins. L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona posa en marxa una campanya informativa que s’allargarà fins al mes que ve.

Se subvencionen la millora i ampliació de la presència a internet mitjançant la creació d’un web o serveis que proporcionin posicionament bàsic o bé el disseny i desenvolupament d’una botiga en línia. També s’hi pot concórrer per a la gestió de xarxes socials o de relacions comercials amb els clients, l’explotació de dades de l’empresa per a la millora del procés de presa de decisions o la implantació d’eines d’oficina virtual i serveis. Així mateix, s’hi pot optar per a implantar la factura electrònica, la seguretat en les connexions i la ciberseguretat.

El bo digital per a les empreses d’entre 3 i 9 treballadors és de fins a 6.000 euros i per als autònoms i microempreses de fins a 2 treballadors, d’un màxim de 2.000. Els ajuts es concediran per ordre de presentació de les sol·licituds i caldrà que cada beneficiari formalitzi acords de prestació amb els agents digitalitzadors adherits al programa Kit Digital.

Un cop el Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital obri les convocatòries, empreses i comerços hauran d’omplir un formulari. La previsió és que la convocatòria per a empreses d’entre 3 i 9 treballadors es publiqui abans de final de mes i la de microempreses i autònoms, a l’octubre. Les activitats econòmiques que vulguin més informació sobre aquesta línia d’ajuts es poden adreçar a l’Agència trucant al 973 48 10 09 o bé enviant un correu electrònic a kitdigital.solsona@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *