La manifestació unitària de la vaga de demà a Solsona serà a les 9 del matí

Acció Unitària del Solsonès convoca la ciutadania davant de l’Ajuntament de Solsona. Es recomana portar material per fer cartells i per fer soroll. Paral·lelament, s’han organitzat autobusos per assistir a l’últim tram de la Marxa per la Llibertat i la concentració a Barcelona de demà a la tarda. El servei de transport de demà sortirà a 2/4 de 7 del matí en direcció Sant Quirze del Vallès. En arribar a Barcelona, la comitiva es quedarà a la tarda per assistir a la manifestació convocada a les 5 al Passeig de Gràcia i es tornarà a les 8 del vespre. Qui només vulgui anar a la concentració, l’autobús sortirà a les dues del migdia. Per a qualsevol d’aquestes propostes, cal apuntar-se a Cal Davesas, Ca l’Ester o Perruqueria Adelina. El preu del transport per anar a la manifestació és de 10 euros per al públic en general i 8 euros per als socis de l’ANC. Qui sigui soci i no tingui el carnet, el pot recollir a la Perruqueria Adelina. Per a més informació es pot consultar el web marxesperlallibertat.cat. Però abans, avui a les 7 de la tarda, a Canaletes, es repetirà la marxa lenta i la cassolada popular que ja es va dur a terme ahir.

L’Ajuntament de Solsona se suma a la vaga general de demà però garanteix els serveis mínims.Els estableix un decret d’alcaldia signat aquest matí. El consistori mantindrà obert el registre d’entrades i sortides i funcionaran amb total normalitat els serveis funeraris i la Policia Local. També es prestarà el servei del menjador social Entaula’t als usuaris fixos i el d’àpats a domicili. La llar d’infants municipal i l’Escola Municipal de Música funcionaran amb serveis mínims, sense seguir l’activitat lectiva habitual. Aquest espai informatiu no s’emetrà però la cobertura a l’evolució de la vaga la donarà el magazín La Central i els comptes a Instagram i Twitter de Solsona FM. La resta d’instal·lacions municipals romandran tancades al llarg de demà. Són el complex esportiu municipal, la biblioteca, el Casal de Cultura, la sala polivalent, el Teatre Comarcal, l’Oficina Jove, el Museu i l’Agència de Desenvolupament Local.

El Consell Comarcal del Solsonès també tancarà portes demà per adherir-se a la vaga general. Només funcionarà el registre d’entrada amb accés per la porta lateral del carrer dels Dominics. Pel que fa al servei de transport escolar, mantindrà les rutes i els horaris habituals. En canvi, el transport interurbà circularà només entre ¼ de 8 del matí i ¾ de 4 de la tarda. El Centre Sanitari també se suma a la vaga, tot i que es garanteixen serveis mínims en casos d’urgència o situacions que requereixin l’atenció mèdica urgent i immediata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *