La gastronomia guanya protagonisme a la Fira de Sant Isidre

En la 67a edició, que s’acaba d’encetar, l’Espai Gastronòmic és un dels que centra més novetats. D’una banda, gràcies a les entitats que en formen part, hi haurà una dinamització d’aquesta àrea amb música en directe. El Gremi d’Hostaleria del Solsonès promourà l’acte “L’entrepà gegant solidari”, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a Amisol. Una altra proposta solidària, també per demà, és un concert al Teatre Comarcal de l’Àtic Taller Musical per la investigació del càncer infantil. En el món del motor, se celebrarà per primera vegada una trobada de vehicles clàssics japonesos Finalment, el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya incorpora al certamen un taller de cuina a partir de plantes del bosc i xai del Solsonès.


Enguany, el pressupost del certamen ascendeix a uns 82.000 euros, una xifra que representa un lleuger increment respecte les anteriors edicions gràcies a un augment de la subvenció per a fires de la Diputació de Lleida. El responsable polític de Solsonès Fires, Josep Caelles, assenyala que el pressupost permet consolidar el certamen després d’uns anys de contenció:

La Fira de Sant Isidre compta enguany amb més de 200 expositors. Com sempre, el certamen amb més caps de bestiar vius del país promou mostres i concursos per escollir els millors exemplars de cada espècie. Com sempre, el bestiar i la maquinària agrícola es concentren al Camp del Serra. A més, durant aquest cap de setmana, empreses, escoles i entitats organitzen desenes d’activitats paral·leles arreu del recinte firal. A l’agenda cultural us en detallarem unes quantes, però podeu consultar el programa complet a firadesolsona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *