La cooperativa Riuverd és distingida per la innovació social

El seu projecte “Fem xarxa, fem territori” ha estat seleccionat d’entre 460 iniciatives de tot l’estat i forma part de les 36 millors presentades el 2018 al premi a la Innovació Social de la Fundació La Caixa. Jordi Corbera, un dels socis de Riuverd, ha explicat aquesta setmana al programa “La Central” les tres línies en què consisteix el projecte premiat:

Aquest projecte, segons Jordi Corbera, es pot adaptar. Així, per exemple, la cooperativa ha fet una prova pilot amb la Formatgeria del Miracle i Torna-terra per elaborar iogurt amb melmelada de poma, amb ingredients 100% de la comarca.

Aquest premi a la innovació social, però, no ha estat recompensat amb una dotació econòmica, que només s’ha reservat als 10 primers projectes seleccionats.

Riuverd, recordem-ho, és una cooperativa d’inserció laboral de Solsona dedicada a l’elaboració de productes alimentaris, preparació i distribució de cistells de fruites i verdures i treballs de jardineria. L’estiu passat va obrir la botiga Cal Perejan, al nucli antic, concebuda com un punt de venda de productes locals i artesans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *