La cardonina Assumpció Malagarriga presenta divendres a Solsona un llibre sobre la seva experiència després de patir un ictus

La pedagoga musical va trobar-se malament el 2015 quan impartir una conferència a Porto i quan es va despertar ja no era la mateixa. “Ànimes tocades” és una crònica en primera persona del que l’autora considera un procés d’aprenentatge i una oportunitat única de renéixer i descobrir una vida que va molt més enllà de la feina.

Assumpció Malagarriga va néixer a Cardona el 1953. Impulsora del projecte Cantània i Creu de Sant Jordi el 2018 per la seva aportació en el camp de la pedagogia musical, s’ha dedicat professionalment a l’educació i a la música, treballant a l’Auditori de Barcelona i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. Ella anomena “ànimes tocades” les persones a qui la vida ha posat en una situació extrema que les ha transformat, com ara una malaltia, pobresa o addiccions.

En la presentació del llibre d’aquest divendres a les 7 a la biblioteca, a banda de l’autora també hi intervindran Sílvia Gilibets, psicòloga clínica, neuropsicòloga i presidenta de l’associació GIGA; l’escriptora Maria Dolors Guàrdia i Leonor Manau a l’acompanyament musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *