Junts per Solsona demana a l’executiu municipal que faci “autocrítica seriosa” per la “mala gestió” de l’Illa Cultural

Consideren que l’actuació del govern farà que es perdin 746.000 euros del FEDER i 373.000 de la Diputació pel que havia de ser un dels equipaments més importants per la ciutat dels últims anys.

Defensen que el govern està agafant l’increment de preu d’1,8 a 2,6 milions d’euros com a excusa per explicar a la ciutadania que el projecte de la Casa dels gegants del Carnaval i l’alberg municipal no es faran aquest mandat. El grup liderat per Marc Barbens considera que des de la primavera del 2019, quan es va comunicar la concessió dels ajuts, fins ara, el consistori ha tingut prou temps per replantejar-lo. A més, tenint en compte els terminis de licitació i la durada de les obres, estimada entre un any i mig i dos, veuen impossible enllestir el 70% de l’obra l’octubre de l’any que ve, el termini marcat pel FEDER. Ho argumenta el portaveu municipal de Junts, Marc Barbens:

D’altra banda, Junts creu que cal abordar la gestió i el manteniment d’aquestes noves instal·lacions, especialment de l’alberg, de manera que tingui el menor impacte possible sobre les arques municipals. La formació de Marc Barbens agraeix a entitats, particulars i treballadores municipals que han participat en aquest projecte i espera que se’ls informi sobre com s’ha gestionat aquesta qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *