Esquerra i Independents posen l’accent en la governança participativa i l’atenció a les persones i la seva qualitat de vida com a eixos de govern d’aquest mandat al Consell Comarcal

En la seva primera legislatura al capdavant de l’ens, posen de relleu que van trobar deutes pendents en tots els sentits, tant a nivell intern d’estructura i plantilla com extern amb el retard en els pagaments a proveïdors. La presidenta, Sara Alarcón, qualifica la legislatura d’intensa i bastant dura. Pel que fa al Centre Sanitari, creu que s’obren nous escenaris per reprendre les negociacions. Però del que es mostra més satisfet l’executiu d’Esquerra i els Independents és del procés participatiu i de la gestió directa de l’abocador. Ho apunta Sara Alarcón:

També destaquen com a apostes importants la creació de l’Oficina Jove amb l’Ajuntament de Solsona i la Generalitat i els diferents equipaments dels quals s’ha dotat el Centre Sanitari que estalvien viatges a Manresa. El govern del Consell també posa de relleu l’aposta per la transparència comunicativa per apropar la institució a les persones.

Les dues formacions han editat 5.000 exemplars d’un butlletí que resumeix l’acció de govern que es reparteixen a través d’Amisol als nuclis de Solsona, el Pi de Sant Just i Sant Llorenç i per correu ordinari a la resta de la comarca. El cost d’aquesta publicació s’ha repartit entre els republicans i els independents a parts proporcionals i també es pot consultar digitalment al web o al Facebook d’Esquerra Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *