Els Mossos d’Esquadra intensifiquen els controls a la Catalunya Central per reduir la sinistralitat dels motoristes durant el cap de setmana

Des de principi d’any, set de les 13 víctimes mortals a les comarques centrals anaven en moto. Per això, durant aquest cap de setmana, els Mossos d’Esquadra han realitzat controls a les carreteres, de la Catalunya Central, més transitades per motos. Ho explica Xavier Piña, sergent de Trànsit.

Ahir al matí, en poc més d’una hora, el radar mòbil instal·lat a la carretera de la Llosa del Cavall va detectar set vehicles que superaven la velocitat permesa.

Paral·lelament, els agents van aturar bona part dels motoristes per comprovar que tinguessin el permís de circulació, la documentació en regla i que el vehicle no estigués manipulat. També es van sotmetre a proves d’alcoholèmia i es van detectar taxes que arribaven gairebé al màxim permès.

Aquest any, la xifra de sinistralitat està per sobre de la de l’any passat i des de Mossos d’Esquadra asseguren que, tot i que es dediquen els recursos necessaris per reduir la sinistralitat, cal que tothom ajudi per revertir aquesta situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *