Els alcaldables per Solsona debatran les seves propostes a quatre anys vista en el debat públic d’aquest vespre al Teatre Comarcal

Hi prendran part els caps de llista de les formacions amb representació municipal: David Rodríguez, d’Esquerra Republicana; Marc Barbens, alcaldable de Junts per Solsona, Pilar Viladrich, número 1 d’Alternativa per Solsona-CUP i Encarna Tarifa, del PSC. Serà a partir de 2/4 de 9 i és obert al públic. Enguany, Solsona FM assumeix l’organització i conducció d’aquest debat, que també té la col·laboració d’Empresaris per al Solsonès.


Durant una hora i mitja, els candidats exposaran els seus punts de vista sobre qüestions d’interès local organitzades en blocs temàtics. El primer se centrarà en urbanisme, infraestructures, equipaments i serveis mentre que el segon versarà sobre les polítiques econòmiques i socials. Aquest bloc compta amb la col·laboració d’Empresaris per al Solsonès, que traslladarà algunes inquietuds i preguntes de l’empresariat als caps de llista. Els dos últims blocs se centraran, d’una banda, en l’atenció a les persones i la participació i, de de l’altra, cultura, esports i lleure. El debat serà conduït per Roser Clotet, directora de l’emissora, i es podrà escoltar en directe simultàniament a través de Solsona FM al 107.5 de la FM o a www.solsonafm.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *