El Si Vols tanca la minisèrie d’entrevistes als candidats amb un programa de cloenda

S’emetrà en directe el proper divendres 30 a 2/4 de 9 del vespre

Amb “Si Vols… el resum”, l’equip del programa vol cloure les sis entrevistes als candidats a l’alcaldia emeses durant la precampanya de les eleccions municipals del 28-M. Així, el proper divendres 30 en l’hora habitual del programa, a 2/4 de 9 del vespre, faran una pinzellada del que va explicar cadascun dels caps de llista: Elis Colell (Junts), Mohamed El Mamoun (PSC), Pilar Viladrich (ApS-CUP), Ramon Ribalta (PP), Marc Barbens (Treballem per Solsona) i Judit Gisbert (ERC).

L’equip de “Si Vols… el retorn” l’han format Ramon Segués, Josep Maria Pujol, Josep Pelegrina ‘Pele’, Jordi Vilalta i Jaume Subirà. Però aquests no van ser els únics que van fer possible el programa de Solsona FM entre el 2006 i el 2011. Així, en aquest proper espai tornaran davant dels micròfons alguns dels col·laboradors amb les seves seccions habituals com Imma Gilibets amb el seu joc-concurs, Isabel Soler i les seves curiositats d’arreu del món, Ramon Montraveta i Anna Guilanyà, entre d’altres.

Aquest últim programa també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Solsona FM amb el suport tècnic de Vilà Produccions.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *