El govern solsoní proposa congelar les taxes i els impostos per l’any que ve

Aquest vespre, a 2/4 de 8, l’Ajuntament de Solsona celebra ple extraordinari per a l’actualització de les ordenances fiscals per al 2023.

Els canvis que proposa l’executiu són puntuals. La taxa de recollida d’escombraries preveu doblar la factura fins a 70 euros trimestrals als habitatges que no han recollit els cubells i, per tant, s’interpreta que no participen en la recollida selectiva. En l’àmbit de serveis funeraris, s’incorporen els preus del nou servei opcional del llibre de condolences. Pel que fa als preus dels fèretres, a partir d’ara, l’Ajuntament prestarà el servei directament per abaratir-ne el cost. Finalment, pel que fa a l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, recupera la bonificació del 100% de la quota per als vehicles històrics.

En la sessió d’aquest vespre també es nomenaran representants al Consell de la Gent Gran. Es proposarà Joan Arnau i Ollé com a vocal de l’assemblea general del Consell Consultiu de la Gent Gran del Solsonès en representació del Consell de la Gent Gran de Solsona, i de Ramon Vilaginés i Puit en representació de l’Ajuntament.

Finalment, es porta al ple la ratificació de l’acord de la Junta de Govern per demanar una subvenció al programa Next Generation. Es tracta del projecte de millora i rehabilitació de la xarxa d’aigua per reduir les pèrdues al sector de Santa Llúcia, pressupostat en prop de 127.000 euros.

El Ple, recordem-ho, tindrà lloc aquest vespre a partir de 2/4 de 8 i si no hi ha cap impediment tècnic us l’oferirem en directe per aquesta emissora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *