El futbol solsoní trasllada la seva activitat al camp de l’Escola Arrels mentre duri la reconstrucció del mur del camp municipal

Aquesta setmana han signat un conveni per tota la temporada a quatre bandes l’Ajuntament, la Fundació Privada Escolar Mare de Déu del Claustre, el Club Futbol Solsona i el Futbol Base Solsona Arrels. El centre educatiu autoritza als clubs la realització de la seva activitat habitual i els partits a les instal·lacions sense cap contraprestació econòmica. Podran fer ús del camp, els vestidors, el gimnàs i el pati cobert. L’Ajuntament ha condicionat la pista i els vestidors, que només es faran servir quan es disputin partits, i es farà càrrec del manteniment ordinari. Els treballs han consistit en l’esplanació del camp i l’aportació de sauló i la seva compactació per deixar el terreny de joc en condicions. El cost de l’obra ha estat de 6.100 euros i l’ha executat Excavacions Ramon Roma. La brigada municipal ha desbrossat i netejat l’entorn, ha traslladat les porteries i les banquetes del camp de futbol municipal i ha repintat els vestidors. El regidor d’Esports, Joan Parcerisa, explica que aprofitar el camp de l’Arrels era l’opció més viable i agraeix la predisposició del centre.

Pel que fa a la reconstrucció del mur de l’institut, es preveu que el Departament d’Educació tregui a concurs les obres de forma imminent. Quan s’acabin, d’aquí a dos mesos, hi entraran les màquines per renovar la gespa artificial. L’Ajuntament calcula que els treballs estiguin enllestits a la primavera. El Futbol 7 es mantindrà al municipal fins que comencin les obres mentre que el primer equip del Club Futbol Solsona es desplaçarà al camp de futbol de Cardona en els seus partits com a local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.