El Drac de Solsona serà el protagonista del Dia Internacional dels Museus

Al voltant d’aquesta figura, entre divendres i diumenge es duran a terme xerrades, tallers, visites i activitats tant per als petits com per als grans, la majoria de les quals, gratuïtes. La primera proposta és una xerrada sobre històries i llegendes d’animals fantàstics, éssers estranys i dracs titulada “Traient foc pels queixals”. Anirà a càrrec de l’expert en cultura popular Jan Grau i tindrà lloc divendres a les 7 de la tarda. Per dissabte al matí s’ha programat una activitat familiar titulada “L’àlbum de les bèsties”, que donarà a conèixer el bestiari present al Museu i un taller per a l’elaboració d’un àlbum de bestiari propi. Serà dissabte a 2/4 de 12 i cal reservar plaça prèviament trucant al Museu al 973 48 21 01 o enviant un correu a museu@museusolsona.cat. Una altra proposta per al públic infantil, d’entre 6 i 10 anys, és l’oportunitat d’anar a dormir al Museu la nit de dissabte a diumenge. Hi haurà una visita amb contes i històries. L’activitat costa 10 euros i cal reserva prèvia.

Tant dissabte com diumenge al migdia Solsona Experience guiarà una visita per descobrir part d’un bestiari singular de Solsona fins ara desconegut. Serà a 2/4 de 12. Cal reservar plaça prèviament al Museu per correu electrònic o bé a l’adreça info@solsonaexperience.com. Costa 3 euros els adults, 2 els jubilats i joves d’entre 7 i 16 anys i és gratuïta per als menors de 7 anys.

El Museu de Solsona farà portes obertes divendres i dissabte d’11 a 2/4 de 7 i diumenge d’11 a 2. Paral·lelament, el Drac de Solsona es podrà visitar a l’última sala del Museu. Serà en l’horari de l’equipament i amb entrada gratuïta. Després d’aquest cap de setmana, s’hi podrà accedir amb l’entrada general del museu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *