El Centre Sanitari administra més d’un miler de dosis en la doble jornada de vacunació massiva a la sala polivalent

De les 1.028 dosis, la majoria, 740, van ser antigripals i 288, dosis de reforç contra la Covid-19 a majors de 70 anys. Tal com us explicàvem la setmana passada, la gran resposta de la ciutadania va fer que en la primera jornada fins i tot s’exhaurissin les dosis previstes. L’ens de salut va destinar quatre efectius d’infermeria i dos de personal administratiu a la campanya.

Amb tot, qui no pogués acudir a la sala polivalent i es vulgui vacunar pot fer-ho al Centre Sanitari demanant hora pel seu professional d’infermeria de referència. En el cas de la tercera dosi de reforç contra la Covid-19, cal que passi un interval de 6 mesos des de la segona dosi. Qui vulgui vacunar-se, pot adreçar-se al Centre Sanitari presencialment o per telèfon i deixar les seves dades perquè se’ls citi quan els pertoqui.

Pel que fa a les persones vacunades amb Janssen fa més de tres mesos també poden deixar les seves dades i el Centre Sanitari els citarà via SMS per a la segona dosi. Si la persona vacunada amb Janssen va passar la Covid-19 abans de la vacuna, no li caldrà la dosi de reforç. En canvi, si l’ha passat posteriorment, sí que la necessitarà.

Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar al Centre Sanitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *