Dos podis de l’equip Trail Solsonès a la Cursa de l’Alta Segarra

Laia Gilibets es va imposar en la modalitat de 22 quilòmetres mentre que Marc Malé va quedar segon en la cursa de 10 quilòmetres disputada a Sanaüja.

Aquesta no ha estat l’única cursa del cap de setmana per l’equip Trail Solsonès en curses de muntanya. Diversos membres van prendre part en l’Ultra Pirineu, una cursa de superació i resistència que és de les més exigents del calendari. A la modalitat Ultra, amb un recorregut de 100 quilòmetres i més de 6.000 metres de desnivell positiu, Marc Serra i Gerard Torres van completar la prova amb èxit amb un temps al voltant de les 16 hores. Pere Roca i David Planes van prendre part a la Marató Pirineu, una cursa de 42 quilòmetres amb un desnivell positiu important. Finalment, a la Nit Pirineu, una cursa nocturna de 5 quilòmetres, els tres corredors solsonins van fer gala de velocitat i resistència amb un temps vorejant els tres quarts d’hora. Van ser Marc Masana, Lleïr Moreno i Gerard Cabestany.

La tercera cursa amb la participació de l’equip Trail Solsonès va ser La Foranca, una prova del Circuit Fer disputada a Alàs. Amb gran resistència i habilitat tècnica, Xavi Sánchez i Xavier Montraveta van completar el repte amb temps d’entre dues i tres hores.

El proper repte de Trail Solsonès és el Campionat Maqui, amb tres curses de 14 quilòmetres. L’objectiu és revalidar la victòria aconseguida l’any passat.