Antoni Márquez tornarà a ser alcalde d’Olius

A quatre dies de la constitució dels nous ajuntaments, tant Junts per Olius  com Esquerra han explicat a aquesta emissora que durant la propera legislatura seran a l’oposició. La incògnita que s’haurà de resoldre en els propers dies és si Esquerra Olius, que amb un regidor és la força decisiva, donarà suport o no a la investidura de Márquez. Sentim Josep Caelles:

Caelles afirma que fent una lectura acurada dels resultats del passat dia 26, està clar que Esquerra ha de passar a l’oposició a l’Ajuntament d’Olius. Amb tot, es mostra disposat a fer un estil constructiu. Tant Caelles com l’alcaldable de Junts per Olius, Montse Giralt, coincideixen a destacar que l’aritmètica per sumar majories al Consell Comarcal ha estat clau perquè Márquez torni a ser alcalde d’Olius. Recordem que Esquerra va treure 9 consellers comarcals enfront dels 7 de Junts per Catalunya mentre que els Independents en van aconseguir 2 i la CUP, 1. Així, tot apunta que els Independents, d’alguna fórmula, donaran estabilitat al govern comarcal d’Esquerra i, a canvi, els republicans garantiran l’alcaldia d’Olius per als independents. Montse Giralt, de Junts, lamenta que la política de pactes comarcal hagi estat decisiva, tot i haver mantingut negociacions en l’àmbit local:

Caldrà veure si aquesta conjuntura comarcal també influirà en els pactes a Odèn.

Solsona FM no ha pogut contactar amb Antoni Márquez per recollir el seu punt de vista sobre la política de pactes a Olius i a nivell comarcal.

 

One thought on “Antoni Márquez tornarà a ser alcalde d’Olius

  • 12/06/2019 at 13:12
    Permalink

    Quina llàstima. Decebuda.
    Junts per Olius hauria fet una bona feina. 4 anys del Sr Márquez ja han estat masses. I no comento res més perquè tot és realment lamentable. Olius la governa 1 única persona.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *