La regidoria d’Esports obre avui la convocatòria d’ajuts per a entitats esportives

Es destinaran 15.000 euros a les subvencions ordinàries per al foment de l’esport de base federat i 5.000 als ajuts generals durant aquesta anualitat o la temporada passada.

Entre els criteris de valoració hi ha la repercussió social de l’activitat, el caràcter innovador i singular del projecte, l’afavoriment de la integració, la solidaritat, l’atenció a la diversitat, les relacions intergeneracionals, la difusió del patrimoni esportiu de la ciutat i la promoció de Solsona a l’exterior. També es tindran en compte altres factors com el nombre d’esportistes menors de 17 anys, el volum d’esportistes femenines, el nivell de competició i els esports minoritaris, entre d’altres.

Les entitats poden presentar les seves sol·licituds fins al 8 de novembre. L’Ajuntament hi donarà resposta en 10 dies hàbils i la justificació s’haurà de presentar com a màxim el 29 de novembre. En l’anterior convocatòria es van acollir a aquestes subvencions 11 entitats. Les bases i la documentació es poden consultar al web ajsolsona.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *