L’Escola Agrària del Solsonès organitza una jornada per potenciar l’ús i el valor del producte de proximitat a la gastronomia del territori

Tindrà lloc dimarts de la setmana que ve al matí a l’Escola Agrària del Solsonès, que ho coorganitza amb l’Agència de Desenvolupament Local i el consorci Leader. Un altre objectiu és establir el diàleg i l’intercanvi de coneixement i experiència entre restauradors i productors del territori.

La jornada arrencarà a les 10 del matí amb la presentació a càrrec de l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert. A ¼ d’11 serà el torn d’una ponència on s’explicarà com l’ús d’ingredients locals està guanyant protagonisme en el sector de la restauració. A ¾ d’11 es farà una taula rodona entre productors, cuiners i institucions per potenciar el consum de proximitat moderada per Jordi Vilalta, gerent del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, i Meritxell Jané, tècnica d’agroalimentació i hostaleria de l’Agència. Finalment, a ¼ de 12, el cuiner de  Ca l’Amador de Josa del Cadí, Diego Alías, parlarà de com potenciar el valor del producte local en la gastronomia del restaurant i oferirà una demostració culinària. Les inscripcions a la jornada es poden cursar a través del portal RuralCat. Per a més informació, us podeu adreçar a l’Escola Agrària del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *