La iniciativa Viles Florides reconeix l’esforç de Solsona en el manteniment del verd urbà i l’enjardinament i la gestió dels recursos hídrics en temps de sequera

L’alcaldessa, Judit Gisbert, va recollir divendres a Blanes les tres flors d’honor que la ciutat manté des del 2017 acompanyada per la directora de l’Adl Sol Car, Glòria Domínguez. Va ser en el marc de la tretzena gala anual de Viles Florides presidida pel conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig.

Solsona és un dels 73 municipis catalans i d’Andorra distingits amb tres flors d’honor d’un màxim de quatre que es poden aconseguir. Fa temps que la ciutat ha anat adaptant les seves zones enjardinades amb plantes que necessiten menys aigua per substituir les de temporada i la gespa.

L’alcaldessa, Judit Gisbert, i el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner, agraeixen la tasca de la brigada municipal que permet aconseguir aquest reconeixement a la ciutat. Encapçalada per Jaume Núñez, formen part de l’equip de jardineria Àngels Massana, Àngels Simon, Ramon Torra, Jordi Pèries, Josep Sabata i Albert Francisco. També fan extensiu l’agraïment a la tasca de l’Agència de Desenvolupament Local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *