L’atur millora lleugerament al Solsonès, amb 13 persones que van trobar feina durant el setembre

Si ens fixem només en Solsona, en són 15. A la comarca, les dades d’atur només han millorat en 5 municipis. A banda de la capital, Olius i Llobera han incorporat dues persones respectivament al mercat laboral; i Navès i Pinós, una.

A l’altra cara de la moneda hi ha Riner que afegeix dues persones a les llistes d’atur. A la resta de la comarca, fins a 6 pobles han vist com empitjoraven les dades, això sí, només amb una persona a cadascun d’ells.

En qualsevol cas, al Solsonès hi ha 460 persones a l’atur: una xifra que frega el 7% de la població activa.

Al conjunt de Catalunya, l’atur ha caigut en 4.000 persones. La represa del curs escolar ha millorat les dades després de dos mesos a l’alça.

Des del Govern valoren molt positivament les dades i destaquen la fortalesa de l’economia catalana i el dinamisme del mercat laboral del país. El nou secretari de Treball, Paco Ramos, destacava la intenció de continuar millorant la situació:

Tot i la millora de les dades al conjunt del territori, sí que s’ha incrementat l’atur juvenil. Per això, Ramos es comprometia a treballar en polítiques d’ocupació pels més joves:

De les 4.000 persones que van trobar feina el mes passat, només 64 són homes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *