Avui s’obre el termini per participar al Concurs de fotografia El Solsonès, centrat enguany en els cementiris de la comarca

Fins a final de mes es tothom qui ho vulgui pot presentar un màxim de dues obres. El format de la imatge és lliure però obligatòriament s’ha de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mil·límetres de gruix, de 30 x 40 centímetres i en paspartú negre o blanc. Al darrere, en un sobre tancat, s’hi ha d’adjuntar el títol, l’indret fotografiat, l’autor, l’adreça de l’autor, el telèfon i el correu electrònic. Les tres millors imatges rebran premis de 150, 100 i 50 euros respectivament. No es concedirà més d’un premi per autor i les obres que es presentin no poden haver estat premiades en altres concursos.

Per participar al Concurs de fotografia El Solsonès, cal fer arribar les obres al Consell Comarcal fins al dia 31. Les valorarà un jurat format per Foto Resol i Marc Ramonet, un representant del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona i un del Consell. El veredicte es farà públic el 23 de novembre i el lliurament de premis serà 2 dies més tard. Amb totes les obres presentades es farà una exposició al Consell Comarcal fins a Reis.

Entre el 10 i el 31 de gener es podran recollir les obres no premiades, mentre que les guanyadores quedaran en propietat del Consell. Els autors de les obres guanyadores hauran de lliurar l’arxiu digital original de la fotografia a l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *