El ple de Solsona tomba una moció de Junts de suport als canvis legislatius per combatre la multireincidència delictiva

La moció afirmava que des del 2021 diversos alcaldes denuncien una situació d’alarma social per inseguretat. Explicava que un reduït grup de persones multireincidents que fan delictes menors com furts queden fora del sistema, impedint que policia i sistema judicial hi puguin fer res. La portaveu del grup de Junts, Núria Bonet, explicava algunes de les propostes d’acords:

Des de Treballem per Solsona, la regidora Isabel Pérez va detallar alguns errors de forma del text. Tot i reconèixer que està bé portar al ple una moció que visualitzi aquesta situació, va emplaçar a traslladar-ho a instàncies superiors, que són les que tenen competències en aquest àmbit. Isabel Pérez creu que caldria posar el focus en altres problemàtiques locals:

La CUP va votar en contra de la moció de Junts en no compartir el to, el contingut i el rerefons i veure-la completament desvinculada del municipi. Pilar Viladrich:

Des del grup municipal d’Esquerra, el seu portaveu, Joan Parcerisa, argumenta els motius pel seu vot contrari:

Si bé el text va rebre el suport dels dos grups de l’oposició, Junts i Treballem per Solsona, els vots contraris d’Esquerra i la CUP van impedir que prosperés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *