L’Ajuntament de Solsona aprova un increment de gairebé 2 euros i mig al mes a la quota fixa del servei d’aigua

Després de 5 anys sense canvis, passarà de 5 a 7 euros i mig. El regidor de Serveis, Joan Parcerisa, justificava l’augment d’aquesta manera:

Per calcular-ho, s’han repartit els prop de 480.000 euros de costos fixos entre els 5.300 abonats, el resultat del qual són aquests 7 euros i mig mensuals. Els increments d’entre 5 i 7 cèntims en els diferents trams de consum, responen a les despeses variables, que ascendeixen a 227.000 euros.

Des de Treballem per Solsona, el seu portaveu, Marc Barbens, va carregar contra la proposta i criticava la gestió política que s’ha fet fins ara en matèria d’aigua:

Barbens afirma que s’ha fet una mala gestió política d’aquest tema, congelant la tarifa durant molts anys amb fins electoralistes.

Per la seva banda, la portaveu de la CUP, Pilar Viladrich, apel·la a la defensa dels serveis públics:

En la mateixa línia, l’alcaldessa, Judit Gisbert, destaca que l’increment anual per a una factura domèstica serà de 31,78 €. Gisbert subratlla que l’Ajuntament recapta per poder tenir un equilibri pressupostari que permeti mantenir el servei municipal.

De tota manera, la mesura va quedar aprovada amb els vots a favor de l’equip de govern format per Esquerra i la CUP, els vots en contra de Treballem per Solsona i l’abstenció de Junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *