L’AdlSolCar obre la sisena edició dels assessoraments especialitzats per a incrementar la competitivitat dels negocis de Solsona i Cardona

Les empreses poden presentar les seves sol·licituds a través d’un formulari web a partir de dilluns a les 9 del matí i fins divendres.

Poden escollir entre una oferta de 7 assessoraments: estratègia digital, control financer, gestió del talent i del canvi, transformació del model de negoci amb valor compartit, millora en l’eficiència de processos, millora en l’establiment comercial i de serveis i fabricació digital.

Professionals experts externs oferiran 8 hores de coneixements i consells a 15 empreses. És una acció subvencionada pels ajuntaments de Solsona i Cardona amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d’Empresa i Treball.

El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, fa una valoració molt positiva dels assessoraments:

Es valorarà si s’ha participat en accions formatives en la temàtica en qüestió els darrers dos anys, si es pertany a una associació empresarial local, si el projecte pel qual es demana assessorament és col·laboratiu amb alguna altra empresa i si és la primera vegada que se sol·licita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *