Aquesta tarda obre portes a Solsona la nova pista esportiva al barri Torregassa

Igual que el de la Cissa, l’espai de lleure per a jocs de pilota obrirà diàriament de 9 del matí a 9 del vespre.

En un terreny municipal de 300 metres quadrats entre els carrers de l’Alcalde Moles i Josep Maria de Sagarra, s’hi han instal·lat dues porteries i una cistella de bàsquet. S’hi pot accedir a través d’unes escales des del carrer de l’Alcalde Moles, on també s’ha instal·lat un suport aparcabicicletes, i un altre accés adaptat pel vial posterior. Els menors de 10 anys han d’accedir a la pista acompanyats d’un adult.

Paral·lelament, s’ha retirat la cistella de bàsquet que hi havia a la placeta dels carrers de J. V. Foix i l’Alcalde Moles, que fa temps arrossega problemes de convivència veïnal per la proximitat d’habitatges de planta baixa.

La intenció de les regidories d’Obres Públiques i Esports és anar creant espais com aquest en els diferents barris. En aquest sentit, el responsable de l’àrea, Joan Parcerisa, assenyala que el proper que es condicionarà serà a La Plana, a l’entorn de l’skatepark.

La pista del barri Torregassa ha costat prop de 25.000 euros. Inclou l’adequació del paviment amb llosa de formigó, la instal·lació d’una tanca metàl·lica, i el lloguer de maquinària i l’adquisició del material dels treballs executats per la brigada municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *