Benjamí Puig desmenteix que el canvi de titularitat del Centre Sanitari estigui vinculat a la compra dels terrenys on s’ubiquin les noves instal·lacions

Ahir es va celebrar la junta ordinària de l’ens de salut, i el president va assegurar que el traspàs del servei es farà efectiu a principis de l’any que ve. Respon així a les declaracions del comitè d’empresa del Centre Sanitari de les quals ens fèiem ressò ahir. Sentim Benjamí Puig:

Des del Consell Comarcal esperen que aquesta mateixa setmana o, com a molt tard, la que ve, puguin signar el conveni amb el Departament de Salut. Això sí, sempre que el document compleixi les clàusules que han demanat: assegurar la continuïtat del personal, especialistes i serveis actuals; que es traspassi el funcionament del centre, però no l’equipament; i que el servei es monitoritzi des del territori i tingui representació a l’ordre de govern. Benjamí Puig:

Pel que fa a una altra de les preocupacions dels treballadors, el procés d’estabilització del personal del centre, el president va confirmar que estarà enllestit entre els mesos d’octubre i novembre. Es tracta d’un total de 20 places: 15 són per mèrits i 5 per oposició. Per aquestes 5, el tribunal ja està constituït i pendent de determinar les dates de les proves. Referent a la demanda de cotxes d’empresa per al personal sanitari, el president del Consell Comarcal explica que la petició de la compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis ja està feta. Amb tot, assenyala que hi ha molta demanda de cotxes de rènting i hi ha mesos de llista d’espera fins al lliurament dels vehicles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *