33 participants al primer Torneig d’escacs de la Festa Major de Solsona

Organitzat pel Club d’Escacs l’Elefant i l’acadèmia d’escacs Ajedrez José Ángel amb la col·laboració de l’Ajuntament, va comptar amb un 55% de jugadors joves i un 12% de dones, un percentatge destacat comparat amb els nivells habituals.

Al grup d’adults, va vèncer Sergio Ballesteros, seguit d’un grup amb 4 punts amb Josep Maria Montraveta, Francesc Vilajosana, Andrés Morante, Miquel Caubet i Ricard Tusell. El jove Josep Viladrich va aventurar-se a jugar amb els adults i va fer una meritòria mitja taula.

Al grup mitjà, després de 5 rondes, va vèncer, imbatuda, la surienca Carla Prieto, deixant en segona posició el solsoní Marc Leal amb 4 punts. El seguia un grup de solsonins amb 3 punts: Iu Balletbò, Roc Soldevila i Jan Torrent i, a continuació, Martí Arredondo, Arnau Lliró, Oriol Rodríguez i Kevin Jodar.

Al grup dels petits, després de 5 rondes, va haver-hi triple empat entre Íria Prieto, Martí Horta i José Juan, amb 4 punts. En segon lloc es van situar David Viladrich i Gerard Molner amb 3 punts. Finalment, es van classificar Marcel Arredondo, Vicenç Gutiérrez, Àlex Ballesteros i Noa Romero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *