Territori de Masies fusiona gastronomia local i arquitectura popular pels capvespres d’agost

El Tasta Territori arrenca aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre al forn de Pega del Semís de Salo presentat per Josep Viladés i la degustació dels restaurants Roquerols i Cal Paradís de Salo.

Al llarg de quatre sessions, Territori de Masies proposa un tast de plats dels restaurants socis de la cooperativa enmig d’arquitectura popular del baix Solsonès. La benvinguda i la presentació de l’indret aniran a càrrec de veïns experts. A més, la degustació anirà acompanyada de vins de socis de la cooperativa i suc i sidra de Biolord.

La següent cita del Tasta Territori serà el dia 14 a 2/4 de 8 del vespre a la font del Bisbe del Miracle. De la mà del pare superior del monestir, Xavier Poch, es descobrirà la història d’aquest indret i es podran degustar plats del Restaurant del Miracle. Encara a Riner, el dia 22 la proposta passa pel carrer fosc de Su, amb la benvinguda de Lourdes Xixons i el tast de l’Hostal Forn de Su. L’última activitat del cicle serà el dia 29 a 2/4 de  7 de la tarda al dolmen de la Vila de la Gola dels Bous. En aquest cas, el guia serà Joan Viladomat i el tast, del restaurant de l’Hostal Nou. El preu de les activitats és de 7 euros per al públic general i 5 per a socis o hostes d’allotjaments socis de Territori de Masies. N’és una excepció el d’aquest dijous, que el cost és de 10 euros, 8 el reduït. Hi ha l’opció de reservar conjuntament per a les 4 propostes del cicle, amb un preu de 28 euros, 23 per als socis. Les places són limitades i cal reserva prèvia fins a 2 dies abans. Per a més informació o reserves podeu enviar un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o bé trucar al 693 054 437.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *