L’Ajuntament de Solsona aprova per unanimitat una modificació de crèdit per comprar un pis

Es tracta d’un immoble situat al número 1 de l’avinguda dels Trabucaires i propietat de la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomés per un import de 50.000 euros. Per dotar la partida d’adquisició de patrimoni d’aquests diners, s’han tret de la previsió de l’àrea d’Habitatge de destinar-los a masoveria urbana. Malgrat que tots els grups municipals hi van votar a favor en el ple d’ahir al vespre, Treballem per Solsona expressa la seva perplexitat en el que interpreta com a una renúncia ideològica de la CUP. Marc Barbens:

Des de Junts per Solsona celebren que es faci un pas endavant en matèria d’habitatge però assenyalen que no suposa cap canvi a efectes pràctics ja que aquest pis ja era a la borsa d’habitatge. Núria Bonet, portaveu de Junts:

La regidora d’Habitatge, Pilar Viladrich, afirma que l’objectiu del govern és incrementar l’oferta de pisos de lloguer i respon així a les crítiques de l’oposició, primer les de Treballem per Solsona i després a les de Junts:

Els dos grups a l’oposició també van lamentar no haver rebut la convocatòria per a la primera reunió de constitució de la Taula d’Habitatge. Pilar Viladrich assegura que es van convocar tots els portaveus pels canals de comunicació habituals.

En el ple d’ahir també es va donar tràmit a dues qüestions més. Tots els grups excepte Treballem per Solsona van votar a favor de l’aprovació provisional de la modificació puntual del POUM a la Vinya del Teuler. Es tracta d’un tràmit urbanístic necessari per construir la nova deixalleria. Els de Marc Barbens s’hi van abstenir en considerar “enrevessat” el projecte i van criticar la tardança en el desenvolupament d’aquest equipament.

D’altra banda, es va donar llum verda per unanimitat a la bonificació del 80% de l’impost d’obres al Departament d’Educació per diverses millores que s’estan duent a terme a l’Institut Francesc Ribalta, l’escola Setelsis i el Servei Educatiu del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *