L’Ajuntament d’Olius es planta amb Carreteres per no haver informat de talls intermitents a la C-26.

L’Antoni Márquez, alcalde del municipi, va enviar ahir una queixa formal al Secretari General de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, davant els treballs que s’estan executant, sense previ avís, entre els punts quilomètrics 110 i 111.

Segons fonts del Servei Territorial de Carreteres de Lleida, des d’ahir i fins demà es faran talls intermitents d’un màxim de 10 minuts de durada per fer petites voladures.

Es tracta d’una obra urgent d’estabilització del talús que consisteix en treure la vegetació de la muntanya, en un indret que darrerament ha patit despreniments constants. A partir d’aquí, s’elaborarà un estudi geotècnic i geològic per decidir quina intervenció definitiva s’ha de dur a terme en aquest punt.

Des del Servei de Carreteres, atribueixen aquesta manca de comunicació a un malentès. Tot i això, Antoni Márquez, es mostra molest i indignat per aquesta situació.

Després de rebre un correu electrònic de disculpa i la confirmació de les actuacions, Márquez confia que aquestes queixes serveixin perquè a partir d’ara els treballs es comuniquin a les administracions locals amb l’antelació suficient per poder-ho fer saber als veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *